1. slaapplek
  2. Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen

Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen, een slaapplek voor met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen

Kleur

Groen

Materiaal

Katoen

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli is de perfecte aanvulling op jouw Lex & Max hondenkussen. Met een afmeting van 120 x 80 cm biedt deze katoenen hoes een comfortabele en stijlvolle plek voor jouw trouwe viervoeter. Deze hoes is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is de hoes bestand tegen dagelijks gebruik en zal hij lang meegaan. De handige ritssluiting zorgt ervoor dat je de hoes gemakkelijk kunt verwijderen en wassen in de wasmachine. Zo blijft het kussen van je hond altijd fris en schoon, klaar om hem of haar te verwelkomen na een lange dag vol avonturen. Met de Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli creëer je een comfortabele en hygiënische slaapplaats voor je trouwe metgezel. Voeg deze stijlvolle hoes toe aan je Lex & Max hondenkussen en geef je hond de rust en ontspanning die hij verdient.

Veelgestelde vragen over de Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen is maat , geschikt voor en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit .

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen is te koop in het Groen.

De Lex Max Hondenkussenhoes Tivoli 120 X 80 Cm Katoen heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens