1. slaapplek
  2. Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw

Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 15 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw

Kleur

Aquablauw

Materiaal

Polyester

Maat

L

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polystyreen

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw

Je trouwe viervoeter verdient alleen het beste. Daarom hebben we speciaal voor grote hondenrassen het Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw ontworpen. Dit bed biedt jouw hond een heerlijk zachte plek om te rusten, in plaats van op de harde en koude vloer. Dit Honden Bed is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. De aquablauwe kleur geeft een vleugje frisheid en vrolijkheid aan jouw interieur. Het bed is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen. De zachte en pluche stof voelt heerlijk aan en nodigt jouw hond uit om te relaxen en te slapen. Ons Honden Bed is geschikt voor alle grote hondenrassen. Of je nu een Labrador, een Duitse herder of een Golden Retriever hebt, jouw trouwe metgezel zal genieten van dit comfortabele bed. Het zachte kussen zorgt voor optimale ondersteuning van de gewrichten en de verhoogde randen zorgen voor extra veiligheid en geborgenheid. Jouw hond zal zich als een koning voelen op dit prachtige bed.

Veelgestelde vragen over de Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw

De Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw is maat L, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 15 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polystyreen.

De Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw is te koop in het Aquablauw.

De Sit&joy Honden Bed Groot Aquablauw heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens