1. slaapplek
  2. Pawise Veiligheidsnet voor in de auto

Pawise Veiligheidsnet voor in de auto

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Pawise Veiligheidsnet voor in de auto, een slaapplek voor met een lengte van 11 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Pawise Veiligheidsnet voor in de auto

Kleur

1

Materiaal

Maat

One size

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Pawise Veiligheidsnet voor in de auto

Het Pawise Veiligheidsnet voor in de auto is de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat je trouwe viervoeter veilig blijft tijdens autoritten. Dit net is speciaal ontworpen om te voorkomen dat je hond naar voren klimt en afleiding veroorzaakt. Met dit net kun je met een gerust hart de weg op gaan, wetende dat je hond veilig op zijn plaats blijft. Dit veiligheidsnet is gemaakt van duurzaam, hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te installeren in vrijwel elke auto. Het net is voorzien van verstelbare riemen die stevig kunnen worden vastgemaakt aan de hoofdsteunen van de voorstoelen. Hierdoor blijft het net stevig op zijn plaats, zelfs tijdens scherpe bochten of abrupte remacties. Naast het bieden van veiligheid, zorgt het Pawise Veiligheidsnet ook voor extra comfort voor je hond. Het biedt een beperkte bewegingsvrijheid, zodat je hond nog steeds kan zitten, liggen of staan, maar voorkomt dat hij naar voren klimt. Hierdoor kan je hond ontspannen en genieten van de autorit, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over zijn veiligheid. Met het Pawise Veiligheidsnet voor in de auto kun je zorgeloos en verantwoordelijk op pad gaan met je hond. Bescherm hem tegen ongewenst gedrag en zorg voor een veilige en comfortabele reiservaring voor jullie beiden. Investeer vandaag nog in dit kwalitatieve veiligheidsnet en geef je hond de besch.

Veelgestelde vragen over de Pawise Veiligheidsnet voor in de auto

De Pawise Veiligheidsnet voor in de auto is maat One size, geschikt voor en meet 11 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Pawise Veiligheidsnet voor in de auto is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De Pawise Veiligheidsnet voor in de auto is te koop in het 1.

De Pawise Veiligheidsnet voor in de auto heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens