1. slaapplek
  2. PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch

PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 120 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch

Kleur

Antraciet | grijs

Materiaal

Kunstleer | Pluche

Maat

XXL

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Fiber

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas | Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch

Het PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand is niet zomaar een hondenbed, maar een waar slaapparadijs voor uw trouwe viervoeter. Dit luxueuze hondenkussen biedt het ultieme comfort en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw harige vriend. Met een afmeting van 120x80x10 cm biedt dit hondenbed voldoende ruimte voor zelfs de grootste hondenrassen. Dit PrimePets hondenbed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en zorgt voor een heerlijke slaapervaring. De zijkanten van het bed zijn afgewerkt met kunstleer, wat niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud biedt. Uw huisdier kan zich volledig ontspannen en genieten van een welverdiende rust op dit comfortabele hondenkussen. Maar dat is nog niet alles! Dit hondenkussen heeft ook een orthopedisch ontwerp, waardoor het ideaal is voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen. Het biedt de juiste ondersteuning voor de gewrichten en verlicht drukpunten, waardoor uw huisdier kan genieten van een goede nachtrust en een gezonde levensstijl. Geef uw trouwe metgezel het comfort dat hij verdient met het PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand.

Veelgestelde vragen over de PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch

De PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch is maat XXL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 120 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch is gemaakt van Kunstleer | Pluche. De vulling bestaat uit Fiber.

De PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch is te koop in het Antraciet | grijs.

De PrimePlus Hondenkussen XXL Antraciet Hondenmand 120x80x10 CM Zacht en Luxe Hondenmand Leren Hondenmat Orthopedisch heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas | Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens