1. slaapplek
  2. Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm

Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 105 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

XL

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm

Met het Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL haal je het beste comfort en bescherming voor je hond in huis. Dit hoogwaardige matras is gemaakt van duurzaam oxford stof, dat speciaal is behandeld om vuil en water af te stoten. Zo kan je trouwe viervoeter zorgeloos genieten van zijn rustmomenten, zowel binnen als buiten. Het matras heeft een royale afmeting van 105 x 68 x 5 cm, waardoor het geschikt is voor grote hondenrassen. Het biedt voldoende ruimte voor je harige vriend om heerlijk uit te strekken en comfortabel te liggen. De stevige vulling zorgt voor optimale ondersteuning van de gewrichten en biedt verlichting voor eventuele drukpunten. Zo kan je hond genieten van een goede nachtrust of ontspannen dutjes overdag, zonder klachten. Naast het bieden van ultiem comfort, is dit benchkussen ook nog eens praktisch in gebruik. Dankzij de waterafstotende eigenschappen van de oxford stof is het kussen gemakkelijk schoon te maken. Morsen of ongelukjes zijn geen probleem meer, omdat het vuil en vocht eenvoudig kunnen worden afgeveegd. Hierdoor blijft het matras langer schoon en fris, en gaat het langer mee. Het Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL is de ideale keuze voor hondenbezitters die het beste willen voor hun trouwe metgezel.

Veelgestelde vragen over de Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm

De Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm is maat XL, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 105 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Schuim.

De Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm is te koop in het Zwart.

De Napzzz Benchkussen Waterproof Maat XL:105 x 68 x 5cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens