1. slaapplek
  2. Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S

Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S, een slaapplek voor met een lengte van 0 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S

Kleur

Blauw

Materiaal

Katoen | Kunststof

Maat

One size

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S

De Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S is een must-have accessoire voor uw geliefde huisdier! Dit comfortabele en esthetische bed is speciaal ontworpen om uw huisdier de perfecte rustplaats te bieden. Met zijn zachte materialen en perfecte afmetingen is het bed geschikt voor kleine honden en katten. Wat dit bed echt bijzonder maakt, zijn de dikke wanden en bodem van antislipstof die extra comfort en veiligheid bieden voor onze dierenvrienden. Het bed is gevuld met zacht en vervormbaar schuim, waardoor uw huisdier zich heerlijk kan nestelen. Daarnaast heeft de onderste laag een extra dik kussen voor nog meer comfort. Een ander groot voordeel van dit product is dat de hele set veilig in de wasmachine kan worden gewassen. Dit zorgt ervoor dat het bed altijd schoon en fris blijft, zelfs na avontuurlijke buitenwandelingen of speelsessies in de tuin. Geef uw huisdier de luxe die het verdient met deze geweldige Dierenmand Hondenmand met Kussen!

Veelgestelde vragen over de Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S

De Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S is maat One size, geschikt voor en meet 0 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S is gemaakt van Katoen | Kunststof. De vulling bestaat uit Schuim.

De Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S is te koop in het Blauw.

De Dierenmand Hondenmand met Kussen voor Kleine Honden Katten 35x37cm - S heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens