1. slaapplek
  2. PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M

PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 65 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M

Kleur

Grijs | Groen

Materiaal

Katoen

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Traagschuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Ja

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas, Afnemen met een natte doek

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M

Heeft u ooit gemerkt dat uw hond of kat onrustig is op warme dagen? Kunnen ze geen verkoelende plek vinden om te ontspannen? Of kunnen ze juist geen warmte opzoeken op koude winterdagen? Elk huisdier heeft een comfortabele temperatuur nodig om goed uit te rusten. Met onze PETKIT Cooling bed hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Dit bed heeft een uniek koelsysteem en een kalmerende ijs gel aan de ene kant, perfect voor warme zomerdagen. De andere kant is ontworpen met een warm oppervlak van fleece, ideaal voor de koude winterdagen. Het PETKIT Cooling bed biedt uw huisdier het hele jaar door het perfecte slaapplekje. Het koelsysteem zorgt voor verkoeling en comfort op warme dagen, terwijl de zachte ijs gel de lichaamstemperatuur van uw huisdier reguleert. De warme kant van fleece biedt juist warmte en knusheid op koude winterdagen. Het bed is duurzaam en wasbaar, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. Maat M is ideaal voor middelgrote honden en katten. Geef uw huisdier de rust en comfort die ze verdienen met het PETKIT Cooling bed!

Veelgestelde vragen over de PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M

De PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 65 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M is gemaakt van Katoen. De vulling bestaat uit Traagschuim.

De PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M is te koop in het Grijs | Groen.

De PETKIT® Hondenmand Kattenmand Duurzaam Wasbaar Luxe Materiaal Maat M heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas, Afnemen met een natte doek. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens