1. slaapplek
  2. Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm

Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm, een slaapplek voor met een lengte van 80 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm

Kleur

Wit

Materiaal

Acryl

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Acryl

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm

De Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm is de perfecte aanvulling voor je Lex en Max buitenhoes. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit binnenkussen een comfortabele en zachte ondersteuning voor je huisdier. Met een afmeting van 80 cm is het ideaal voor middelgrote tot grote honden of katten. Het unieke van Lex en Max is dat ze niet alleen losse buitenhoezen aanbieden, maar ook losse binnenkussens. Hierdoor hoef je niet meteen een volledig nieuw kussen te kopen als alleen de vulling aan vervanging toe is. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook nog eens milieuvriendelijk. Het Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm is gemakkelijk te gebruiken. Schuif het simpelweg in de buitenhoes en je huisdier kan genieten van een comfortabele rustplek. De vulling is van hoge kwaliteit en zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam van je huisdier. Daarnaast is het binnenkussen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het langdurig gebruikt kan worden. Geef je huisdier het comfort dat het verdient met het Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm. Of je nu een nieuwe vulling nodig hebt of gewoon wilt afwisselen tussen verschillende designs, dit binnenkussen biedt de perfecte oplossing. Verleng de levensduur van je Lex en Max buitenhoes en geef je huisdier de ultieme rustplek met dit hoogwaardige binnenkussen.

Veelgestelde vragen over de Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm

De Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm is maat , geschikt voor en meet 80 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm is gemaakt van Acryl. De vulling bestaat uit Acryl.

De Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm is te koop in het Wit.

De Lex Max Binnenkussen Ovaal 80cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens