1. slaapplek
  2. Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend

Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend, een slaapplek voor Grote hondenrassen (30-80 kg) met een lengte van 135 cm en breedte van 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend

Kleur

zwart

Materiaal

Polyester

Maat

One size

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Polyester

Vorm

Vierkant

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Afnemen met een natte doek

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend

De Basic Auto beschermhoes voor honden is dé oplossing voor een vieze auto na een dagje uit met je trouwe viervoeter. Of je nu naar het bos, het strand of de duinen gaat, je weet maar al te goed hoeveel troep je harige vriend kan achterlaten in de auto. Gelukkig hebben wij bij DealDonkey gezocht naar een oplossing voor dit probleem en we hebben het gevonden! Deze beschermhoes is eenvoudig te bevestigen met klittenband en zorgt ervoor dat je auto netjes schoon blijft. Het kleed is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, waardoor het vocht- en vuilafstotend is. Zelfs als je hond nat is geworden in de zee, is dat geen probleem! Met een vochtige doek kun je de hoes gemakkelijk schoonmaken en is hij weer klaar voor gebruik. Wat deze beschermhoes extra bijzonder maakt, is de unieke bevestigingsmanier. Hierdoor past het hondenkleed in vrijwel elk voertuig, ongeacht het formaat. Met een afmeting van 135 x 145 cm biedt de hoes ruime bescherming voor de achterbank en zorgt ervoor dat deze vrij blijft van hondenharen, vuil en vocht. Geef je auto de bescherming die hij verdient met deze Basic Auto beschermhoes voor honden!

Veelgestelde vragen over de Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend

De Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend is maat One size, geschikt voor Grote hondenrassen (30-80 kg) en meet 135 cm lengte en 110 cm en groter breedte.

De Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Polyester.

De Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend is te koop in het zwart.

De Basic Auto beschermhoes voor honden 135 x 145 cm bescherming auto- Vuilafstotend heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Afnemen met een natte doek. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens