1. slaapplek
  2. PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205

PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205

Kleur

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205

Dit PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205 biedt niet alleen comfort, maar ook stijl aan je huisdieren. Het is een perfecte plek voor je kleine viervoeters om zich veilig en geborgen te voelen. De zachte stof met een fluwelen uitstraling is niet alleen knuffelbaar, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dit knusse huisdierbed zorgt ervoor dat je huisdieren gemakkelijk kunnen ontspannen en comfortabel kunnen slapen. De afneembare en wasbare kussensloop maakt het onderhoud van dit luxe hondenmandje een eitje. Je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken of geurtjes, want je kunt de kussensloop eenvoudig verwijderen en wassen. Geef je huisdieren de ultieme slaapervaring met dit PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205. Ze zullen zich veilig en geliefd voelen in dit knusse en stijlvolle huisdierbed. Voeg een vleugje luxe toe aan hun leven en laat ze genieten van het ultieme comfort.

Veelgestelde vragen over de PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205

De PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205 is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205 is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205 is te koop in het .

De PawHut Dierenbed met een fluwelen look D04-205 heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens