1. slaapplek
  2. Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L

Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L, een slaapplek voor met een lengte van 75 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L

De Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L is de perfecte oplossing om het ligkussen van jouw trouwe viervoeter weer nieuw leven in te blazen. Met deze zak navulkorrels zorg je ervoor dat jouw hond weer optimaal kan genieten van zijn comfortabele kussen. Deze hoogwaardige korrels hebben een uitzonderlijke veerkracht, waardoor ze langdurig hun vorm behouden. Zelfs na intensief gebruik zullen ze hun volume niet verliezen, waardoor het kussen altijd zijn oorspronkelijke stevigheid behoudt. Bovendien zijn de korrels geurloos, waardoor jouw hond kan ontspannen zonder hinderlijke geuren. Wat deze navulkorrels echt bijzonder maakt, is dat ze minder geluid maken dan traditionele EPS korrels. Dit zorgt voor een rustige en serene omgeving, zowel voor jou als voor jouw huisdier. Daarnaast draag je met deze navulling ook nog eens bij aan een duurzamere wereld, want de korrels zijn 100% recyclebaar. Geef jouw trouwe metgezel het comfort dat hij verdient en vul zijn ligkussen aan met de Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L. Met deze korrels geniet jouw hond weer van een heerlijk zacht en veerkrachtig kussen, waar hij zich optimaal kan ontspannen.

Veelgestelde vragen over de Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L

De Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L is maat , geschikt voor en meet 75 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L is gemaakt van Nylon. De vulling bestaat uit .

De Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L is te koop in het Zwart.

De Doggy Bagg Endurance Navulling Voor Ligzakken 35L heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Niet wassen. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens