1. slaapplek
  2. Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren

Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van 110 cm en groter. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren

Kleur

blauw

Materiaal

Karton

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren

Laat je creativiteit de vrije loop met de Ravensburger Schilder op Nummer 3-in-1 Set Dieren! Deze set biedt jou de mogelijkheid om je schilderkunsten te ontdekken en te laten stralen. Met maar liefst 3 verschillende dieren om te schilderen, zal je nooit genoeg krijgen van dit artistieke avontuur! Elk schilderij is voorzien van genummerde vakjes, zodat je precies kunt zien welke kleur bij welk vakje hoort. Met de meegeleverde verf en penseel kun je moeiteloos de vakjes inkleuren en zo stap voor stap je eigen meesterwerk creëren. De set bevat 3 prachtige schilderijen, elk met een uniek dier: een speelse hond, een elegante kat en een majestueus paard. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je geniet van het schilderen van deze betoverende dieren. Hang ze daarna trots op in je kamer of geef ze cadeau aan een speciaal iemand. Met de Ravensburger Schilder op Nummer 3-in-1 Set Dieren beleef je niet alleen plezier, maar ontwikkel je ook je fijne motoriek en concentratievermogen. Een perfecte activiteit om jezelf of anderen te verrassen met je artistieke talent!

Veelgestelde vragen over de Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren

De Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren is maat , geschikt voor en meet lengte en 110 cm en groter breedte.

De Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren is gemaakt van Karton. De vulling bestaat uit .

De Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren is te koop in het blauw.

De Ravensburger Schilder op Nummer 3in1 Set Dieren heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens