1. slaapplek
  2. Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling

Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 100 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling

Het Topmast waterdichte hondenkussen is de ideale rustplaats voor uw trouwe viervoeter. Met een royale afmeting van 100 x 70 cm biedt dit kussen voldoende ruimte voor uw hond om heerlijk te ontspannen en te genieten van zijn welverdiende rust. Dit hoogwaardige hondenkussen is niet alleen waterdicht, maar ook voorzien van een zachte vulling. De waterdichte eigenschap zorgt ervoor dat het kussen beschermd is tegen vocht en gemakkelijk schoon te maken is. Geen zorgen meer over ongelukjes of vieze pootafdrukken op het kussen! De zachte vulling zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning, waardoor uw hond zich helemaal kan nestelen en ontspannen. Bovendien bieden wij garantie op de fabricagefouten op de stiksels en de rits, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw aankoop. Het Topmast waterdichte hondenkussen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij zijn tijdloze ontwerp. Het past perfect in elk interieur en vormt een mooie aanvulling op de slaapplek van uw trouwe metgezel. Geef uw hond het comfort dat hij verdient met dit duurzame en waterdichte hondenkussen van Topmast.

Veelgestelde vragen over de Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling

De Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling is maat , geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 100 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling is te koop in het Blauw.

De Topmast Waterproof Hondenkussen L 100 X 70 cm Zachte vulling heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens