1. slaapplek
  2. vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en

vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en

Kleur

Brown

Materiaal

Maat

Afneembare hoes

Materiaal vulling

Vorm

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Omschrijving van de vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en

De vitazoo Huisdierenmat is een must-have accessoire voor jouw geliefde huisdier. Deze mat is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw trouwe viervoeter. De mat is geïsoleerd en licht gevoerd, waardoor jouw huisdier altijd comfortabel kan rusten. Een van de grootste voordelen van deze huisdierenmat is de bescherming tegen dierenharen. Je kunt de mat gebruiken in de woonkamer of zelfs in de auto, waardoor je de ondergrond beschermt tegen die vervelende haren die overal achterblijven. Geen zorgen meer over haren op je meubels of tapijten, want deze thermische deken houdt alles netjes en schoon. Naast het bieden van bescherming tegen dierenharen, is de vitazoo Huisdierenmat ook een gezellige plek voor jouw huisdier om te rusten. De mat is geïsoleerd, wat betekent dat het jouw huisdier warm houdt tijdens koude dagen. Bovendien is de mat licht gevoerd, waardoor het extra comfort biedt voor jouw harige vriend. Of je nu een kleine chihuahua of een grote labrador hebt, er is een maat beschikbaar voor elk ras. Investeer in de vitazoo Huisdierenmat en geef jouw huisdier het comfort dat het verdient. Het is niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Kies uit de verschillende kleuren en maten en maak jouw huisdier blij met deze gew.

Veelgestelde vragen over de vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en

De vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en is gemaakt van . De vulling bestaat uit .

De vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en is te koop in het Brown.

De vitazoo Huisdierenmat in verschillende maten en kleuren, geïsoleerd en licht gevoerd, dierendeken voor honden en heeft een afneembare hoes: . Is waterafstotend: en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens