1. slaapplek
  2. Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet

Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 50 tot 60 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet

Kleur

Groen

Materiaal

Gerecycled Plastic | Schuim

Maat

M

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Schuim

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Handwas | Machinewas

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet

Ontdek nu het Rexproduct hondenkussen, hét ideale ecologische kussen voor jouw trouwe viervoeter! Dit kussen biedt ultiem comfort en zachtheid dankzij de innovatieve vulling van SOFTPET-schuim, dat volledig gemaakt is van gerecyclede plastic flessen. Maar dat is niet alles! Dit revolutionaire gerecyclede schuim heeft ook anti-allergene eigenschappen, is vrij van schadelijke stoffen en is bestand tegen zweet en speeksel van jouw huisdier. Dit hondenkussen is van uitstekende kwaliteit en heeft een buitenhoes van zachte materialen die heerlijk aanvoelen. Daarnaast is het kussen wasbaar en heeft het een hoge krasbestendigheid, zodat het lang meegaat. Je kunt dit kussen ook in verschillende kleuren en maten verkrijgen, zodat het perfect bij jouw interieur en de grootte van jouw hond of kat past. Gun jouw huisdier het comfort dat het verdient en kies voor het Rexproduct hondenkussen. Het biedt niet alleen een heerlijke rustplek voor jouw trouwe metgezel, maar draagt ook bij aan een beter milieu dankzij het gebruik van gerecyclede materialen. Haal dit kussen vandaag nog in huis en geef jouw huisdier de rust en ontspanning waar het naar verlangt!

Veelgestelde vragen over de Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 60 cm lengte en 50 tot 60 cm breedte.

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet is gemaakt van Gerecycled Plastic | Schuim. De vulling bestaat uit Schuim.

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet is te koop in het Groen.

De Rexproduct Hondenkussen Hondenmand Hondenbed met rits en wasbaar Manden kussens 60 X 50 CM 0 tot 80 kg SoftPet heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Handwas | Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens