1. slaapplek
  2. District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben

District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben, een slaapplek voor Middelgrote kattenrassen met een lengte van 50 cm en breedte van Tot 40 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben

Kleur

Multi

Materiaal

Karton

Maat

One size

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben

De District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand is dé oplossing voor de stijlvolle katteneigenaar. Geen rommelige kartonnen dozen meer in je woonkamer, maar een prachtige kattenmand die perfect past bij jouw interieur. Deze unieke kattenmand is ontworpen om jouw kat op verschillende manieren te vermaken. Het is niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook een speelplek én een krabpaal. Jouw kat zal zich geen moment vervelen met deze veelzijdige mand. Daarnaast wordt de District 70 MAZE kattenmand geleverd met een Catnip balletje, wat het speelplezier nog verder vergroot. Catnip is een natuurlijk kruid dat katten erg aantrekkelijk vinden en ze stimuleert om actief te spelen. Jouw kat zal zich dus helemaal uitleven met deze mand en het Catnip balletje. Met de District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand haal je niet alleen een praktisch en veelzijdig product in huis, maar ook een echte eyecatcher voor je interieur. Geef je kat de ultieme speel- en slaapplek, terwijl jij geniet van een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer.

Veelgestelde vragen over de District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben

De District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben is maat One size, geschikt voor Middelgrote kattenrassen en meet 50 cm lengte en Tot 40 cm breedte.

De District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben is gemaakt van Karton. De vulling bestaat uit .

De District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben is te koop in het Multi.

De District 70 MAZE 3-in-1 opvouwbare kartonnen kattenmand Inclusief Catnip balletje Voor Slapen, Spelen en Krabben heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens