1. slaapplek
  2. Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M

Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M, een slaapplek voor Middelgrote kattenrassen met een lengte van 65 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Machinewas, Handwas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M

Dit Kingdog Groot honden- en kattenbed is de perfecte plek voor uw harige vriend om urenlang comfortabel te rusten. Met een afmeting van 75 x 65 cm en maat M, biedt dit bed voldoende ruimte voor zowel honden als katten van verschillende rassen en maten. Het bed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen gemakkelijk te reinigen is, maar ook vuil afstoot. Dit betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van het bed en meer tijd kunt doorbrengen met uw geliefde huisdier. Daarnaast heeft het bed twee kussens, waardoor uw huisdier kan genieten van een extra laag comfort. Met een dikte van ongeveer 10 tot 12 centimeter zal uw trouwe metgezel als een koning slapen. De bovenkant van de matras is waterdicht, waardoor eventuele ongelukjes gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. Dit is vooral handig voor huisdieren die nog in de zindelijkheidstraining zitten of oudere dieren die af en toe een ongelukje kunnen hebben. Met dit Kingdog Groot honden- en kattenbed kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier zowel comfortabel als hygiënisch kan rusten. Geef uw trouwe metgezel het bed dat hij verdient en zie hoe hij geniet van zijn eigen koninkrijk.

Veelgestelde vragen over de Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M

De Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M is maat M, geschikt voor Middelgrote kattenrassen en meet 65 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Pluche.

De Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M is te koop in het Zwart.

De Kingdog Groot honden- en kattenbed 75 x 65 | maat M heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas, Handwas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens