Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en, een slaapplek voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) met een lengte van 60 cm en breedte van 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en

Kleur

Licht grijs

Materiaal

Pluche

Maat

M

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Ovaal

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en

De Studio Proud Donut mand is het ultieme slaapbed voor honden en katten. Met zijn zachte pluche materiaal en ronde vorm biedt dit bedje ultiem comfort voor jouw huisdier. Het is speciaal ontworpen om stress te verminderen en een rustgevende slaapervaring te bieden. Dit slaapbed is geschikt voor alle soorten honden en katten, ongeacht hun grootte. Of je nu een kleine poes of een grote hond hebt, de Studio Proud Donut mand is er voor iedereen. Jouw huisdier zal genieten van een heerlijk dutje in dit gezellige bedje. Daarnaast is de Studio Proud Donut mand verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Je kunt kiezen uit een breed scala aan opties, zodat je zeker een bedje vindt dat perfect past bij de stijl van jouw interieur. Geef jouw harige vriend de slaapplek die hij verdient met de Studio Proud Donut mand.

Veelgestelde vragen over de Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en

De Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en is maat M, geschikt voor Kleine hondenrassen (5-15 kg) en meet 60 cm lengte en 50 tot 60 cm, 60 tot 110 cm breedte.

De Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en is gemaakt van Pluche. De vulling bestaat uit Pluche.

De Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en is te koop in het Licht grijs.

De Studio Proud Donut mand honden en katten slaapbed 60 cm licht pluche hondenmand verkrijgbaar in verschillende maten en heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens