1. slaapplek
  2. Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm

Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm, een slaapplek voor met een lengte van en breedte van . Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm

Kleur

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Vorm

Rechthoek

Orthopedisch bed

Nee

Wasvoorschrift

Waterafstotend

Ja

Omschrijving van de Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm

Dit prachtige hondenmatras met de afmetingen 110x70x15 cm is een must-have voor elke hondenliefhebber. Het matras is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt het ultieme comfort voor jouw harige vriend. Het okerkleurige design voegt een vleugje stijl toe aan elk interieur, terwijl de korrelvulling zorgt voor de perfecte ondersteuning. Het Korrelkussen van Wooff is niet zomaar een gewoon matras. Het is speciaal ontworpen om jouw hond een heerlijke plek te bieden om te ontspannen en tot rust te komen. Of jouw hond nu een actieve dag heeft gehad vol avonturen of gewoon een dutje wil doen, dit kussen is de ideale plek. De korrelvulling vormt zich naar het lichaam van jouw hond, wat zorgt voor een aangename en ergonomische ligpositie. Dankzij de duurzame materialen en hoogwaardige afwerking kan dit hondenmatras tegen een stootje. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat jouw hond altijd kan genieten van een fris en hygiënisch slaapplekje. Bestel nu het Wooff Matras Korrelkussen en geef jouw trouwe viervoeter het comfort en de rust die hij verdient!

Veelgestelde vragen over de Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm

De Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm is maat , geschikt voor en meet lengte en breedte.

De Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit .

De Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm is te koop in het .

De Wooff Matras Korrelkussen Oker Hondenmatras 110x70x15 cm heeft een afneembare hoes: Ja. Is waterafstotend: Ja en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: . 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens