1. slaapplek
  2. Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm

Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm

5/5

Voor je trouwe viervoeter wil je natuurlijk alleen het beste! En slapen doet een hond het liefste minimaal 16 uur dus daarin wil je wel investeren. Bekijk eens deze Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm, een slaapplek voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) met een lengte van 65 cm en breedte van 60 tot 110 cm. Lees verder voor meer specificaties. 

Specificaties Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Maat

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Pluche

Vorm

Rond

Orthopedisch bed

Wasvoorschrift

Machinewas

Waterafstotend

Nee

Omschrijving van de Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm

Laat je harige vriend ontspannen en genieten met de Petlando hondenmand Montreal L 65 cm 65 cm. Deze hondenmand biedt niet alleen het beste ligcomfort, maar ook de hoogste kwaliteit die je kunt vinden. Dit luxe bed is speciaal ontworpen om jouw trouwe viervoeter een verkwikkende slaapervaring te bieden. Met zijn zachte en pluche bekleding zorgt het bed voor een warme en knusse plek waar je hond zich heerlijk kan nestelen. De vulling van hoogwaardig schuim zorgt voor optimale ondersteuning en comfort, waardoor je hond volledig kan ontspannen en genieten van zijn dutjes. Daarnaast is de Petlando hondenmand Montreal L ook zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De afneembare hoes kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen, waardoor het bed altijd fris en schoon blijft. Bovendien heeft het bed een antislipbodem, wat ervoor zorgt dat het op zijn plaats blijft, zelfs tijdens de meest levendige speelsessies van je hond. Laat je trouwe metgezel niets anders dan het beste ervaren. Kies voor de Petlando hondenmand Montreal L 65 cm 65 cm en geef je hond het comfort en de kwaliteit die hij verdient.

Veelgestelde vragen over de Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm

De Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm is maat , geschikt voor Middelgrote hondenrassen (15-30 kg) en meet 65 cm lengte en 60 tot 110 cm breedte.

De Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm is gemaakt van Polyester. De vulling bestaat uit Pluche.

De Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm is te koop in het Grijs.

De Petlando hondenmand montreal L 65 cm 65 cm heeft een afneembare hoes: Nee. Is waterafstotend: Nee en de volgende wasvoorschriften worden aangeraden: Machinewas. 

Ontdek nog meer hondenmanden en kussens